VirtuLab

Poštovani,

Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas da nam se pridružite na Završnoj konferenciji infrastrukturnog projekta VirtuLab - Integrirani laboratorij za primarne i sekundarne sirovine, koja će se održati 8. srpnja 2021. od 10 do 12 kao on-line događaj.

 

Uvodnom riječju obratiti će se ministra znanosti i obrazovanja, prof. dr. sc. Radovan Fuchs, Ministar gospodarstva i održivog razvoja dr. sc. Tomislav Ćorić, rektor Sveučilišta u Zagrebu, prof. dr. sc. Damir Boras i domaćin, dekan Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta prof. dr. sc. Kristijan Posavec. Rezultate projekta i njegovo značajne za znanstveno-istraživačku zajednicu predstaviti će koordinatori sa pet partnerskih fakulteta (Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Geotehnički fakultet u Varaždinu, Metalurški fakultet, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Rudarsko-geološko-naftni fakultet).

U nastavku programa pozivamo vas da se aktivno pridružite Okruglom stolu pod nazivom “Pozicija primarnih i sekundarnih sirovina u Nacionalnom planu oporavka RH” uz sudjelovanje izaslanika ministarstva znanosti i obrazovanja, ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, ravnatelja Hrvatskog geološkog instituta, Zavoda za zaštitu okoliša i prirode, direktorice Sektora za industriju i održivi razvoj Hrvatske gospodarske komore i dekana pet partnerskih fakulteta.

Ljubazno vas molimo da se registrirate na sljedećem linku: https://forms.gle/e55uJuxLHybCwd3CA

Link za konferenciju je: https://www.gotomeet.me/UNIZG

Komentari:

www.UHRI.hr - UDRUGA HRVATSKIH RUDARSKIH INŽENJERA