Poštovani članovi,

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na matchmaking radionicu u Zagrebu s temom „Challenges in mining industry of the ADRIA region“ koja će održati 16. travnja 2018.

 

Ovu radionicu zajednički organiziraju partneri u sklopu ADRIA HUB projekta - Sveučilište u Zagrebu, Geološki zavod Slovenije (GeoZS) i Zavod za gradbeništvo Slovenije (ZAG), a ciljane skupine su profesionalci koji se bave sirovinama, partneri iz industrije, kreatori javnih politika na nacionalnoj razini, znanstveno-nastavno osoblje fakulteta, studenti (PhD i Msc) iz Hrvatske, Slovenija i ADRIA regije. Ovaj će događaj doprinijeti:

    Utvrđivanju trenutačnih izazova u rudarskom sektoru ADRIA regije kroz okrugli stol, predstavljanje ideja sudionika (idea pitches) i prezentaciju KAVA projekata u implementaciji
    Matchmakingu među ciljanim skupinama
    Privlačenju novih industrijskih partnera u KIC konzorcij kroz razvoj projekata nastalih od predstavljenih ideja sudionika vezanih uz “Challenges in mining industry of the ADRIA region” koji bi se mogli financirati putem sljedećeg KAVA poziva za dostavu projektnih prijedloga, iz regionalnih ili nacionalnih izvora financiranja

Događanje će biti na engleskom jeziku te će se osigurati simultani prijevod prema potrebi. Predstavljanje ideja (idea pitches) sudionika nije uvjet za sudjelovanje, no poželjno je kako biste maksimalno iskoristili mogućnosti koje nudi ovo događanje. Za prijavu je dovoljno poslati e-mail s imenom i prezimenom sudionika, organizacijom iz koje dolazite te vašom funkcijom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..">Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Ukoliko ste zainteresirani, ljubazno vas molimo da se prijavite zbog ograničenog broja sudionika.

Idea templates: poslati ih zaključno s 13/04/2018 na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ako želite sudjelovati u dijelu prezentacije ideja.

Lokacija: Rudarsko-geološko-naftni fakultet, Sveučilište u Zagrebu, Pierottijeva 6, p.p. 390 Zagreb, HR-10000 Vijećnica

Brošura

SRETNO!

 

Komentari:

www.UHRI.hr - UDRUGA HRVATSKIH RUDARSKIH INŽENJERA