Hrvatski inženjerski savez čiji je UHRI član je na 89. sjednici Upravnog odbora donio odluku o pristupanju organizaciji European Young Engineers (EYE). 

Pristupanjem ovoj organizaciji želja je HIS-a okupiti mlade inženjere svih struka i pružiti im mogućnost organiziranog povezivanja s mladim inženjerima Europe.

EYE Hrvatska će se službeno učlaniti na predstojećoj konferenciji koja će se održati u Bristolu od 16. do 18. lipnja 2017. godine. Hrvatsku će na konferenciji predstavljati jedan ili više budućih članova EYE Hrvatska.

Na web stranici HIS-a možete naći  pozivno pismo predsjednice, obrazac za učlanjenje i više informacija http://his-hr.hr/his/blog/2017/04/10/poziv-mladim-inzenjerima/

Pozivamo sve zainteresirane inženjere (do 35 godina starosti) ili studente svih inženjerskih zanimanja da se prijave putem  HIS-ove web stranice do koje možete doći putem linka u tekstu.

U slučaju potrebe za dodatnim informacijama  članovi se mogu  obratiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.   

S poštovanjem,
UHRI

Komentari:

www.UHRI.hr - UDRUGA HRVATSKIH RUDARSKIH INŽENJERA