STRUČNO PREDAVANJE O POVIJESNOM RAZVOJU CEMENTNE INDUSTRIJE NA PODRUČJU DALMACIJE

Poštovani članovi,Obavještavamo vas da će se u prostorijama Hrvatskog inženjerskog saveza (HIS) u Berislavićevoj 6 u Zagrebu dana 19. lipnja 2015. godine s početkom u 17:00 h, održati predavanje pod nazivom „Povijest i tehnologija proizvodnje cementa na području Dalmacije


Predavanje će obuhvatiti povijesni razvoj industrije cementa na području Dalmacije, tehnološki proces proizvodnje cementa kao i uvjete kvalitete mineralne sirovine potrebne za proizvodnju cementa.
Predavanje će održati  gospodin Branko Duvnjak, dipl.ing.rud. , glavni tehnički rukovoditelj eksploatacije mineralne sirovine za proizvodnju cementa unutar pogona tvrtke CEMEX HRVATSKA d.d., te također i eksploatacije tehničko-građevnog kamena unutar dva kamenoloma u Istri i Pločama.
Tribina je zamišljena kao prva u nizu interaktivnih radionica s različitim temama iz područja rudarstva i povezanih struka koje će se nastojati održati tijekom godine. Cilj tribine je razmjena iskustava i promocija rudarske djelatnosti u Republici Hrvatskoj.
Predviđeno trajanje tribine je 1 sat.
Poslije predavanja predviđeno je druženje u prostorijama HIS-a.
Pozivamo sve zainteresirane da prijave svoj dolazak na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .
Sva pitanja kao i prijedloge tema za slijedeća predavanja također dostaviti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
SRETNO!

Komentari:

www.UHRI.hr - UDRUGA HRVATSKIH RUDARSKIH INŽENJERA