Slijedom odredbi članka 29 Statuta Udruge hrvatskih rudarskih inženjera sazivam REDOVNU SKUPŠTINU UDRUGE i predlažem slijedeći dnevni red:

1.    Utvrđivanje dnevnog reda
2.    Izbor zapisničara i ovjerovitelja zapisnika
3.    Izvješće o radu Udruge
4.    Izvješće Nadzornog odbora
5.    Prijedlog osnivanja Sekcije arhitektonskog kamena
6.    Plan rada Udruge
7.    Razno

Skupština će se održati u petak 17. ožujka 2017. godine u prostorijama doma Hrvatskog inženjerskog saveza (velika dvorana na 1. katu) Berislavićva 6, s početkom u 17:00 sati. Prijava članova počinje u 16:30. Ovim putem pozivam sve članove, prijatelje i zainteresirane za rudarstvo da se uključe u rad Skupštine kao i u rad udruge UHRI radi promicanja i unapređenja rudarske struke.


Sretno!


Zagreb, 22. veljače 2017.                     Predsjednik:

Mr. sc. Ivan Cotman, v.r.

Molimo sve postojeće fizičke osobe članove da nam na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. dostavite važeću adresu elektroničke pošte na koju Vam ubuduće možemo dostavljati obavijesti.

Udruga hrvatskih rudarskih inženjera je dobrovoljna nevladina, strukovna udruga inženjera rudarstva, geologije, naftnog rudarstva i geotehnike te inženjera drugih struka vezanih uz rudarsku djelatnost. Osnovni ciljevi Udruge su: unapređenje i promicanje rudarske struke i djelatnosti; unapređenje gospodarenja mineralnim sirovinama i zaštite okoliša; unapređenje statusa rudarskih djelatnika te poticanje stručnog usavršavanja i društvenog života njenih članova. Kao nevladina i neprofitna organizacija s dužnosnicima koji su volonteri, Udruga ima troškove zbog kojih cijeni doprinos svakog pojedinca i svake tvrtke koji svojim članstvom financijski podupiru njezino djelovanje.

Prema Statutu Udruge hrvatskih rudarskih inženjera redovnim se članovima podrazumijevaju fizičke i pravne osobe koje redovito podmiruju svoju članarinu. Odlukom Upravnog odbora članarina za fizičke osobe iznosi 100,00 kn, a za pravne osobe (rudarska trgovačka društva i obrtnike) 1.000,00 kn godišnje pri čemu kao predstavnika u Udrugu delegiraju jednog djelatnika.

Uplata članarine može se izvršiti kod rizničara prilikom prijave, neposredno prije Skupštine, ili direktnom uplatom na žiro račun Udruge putem opće uplatnice. Prilikom uplate općom uplatnicom potrebno je ispuniti:

Iznos za fizičke osobe:        100,00 kuna
Uplatitelj:            Ime, prezime i adresa uplatitelja
Primatelj:            Udruga hrvatskih rudarskih inženjera
                Berislavićeva 6, 10000 ZAGREB
IBAN                HR5323600001101575357   
Poziv na broj odobrenja:        MB ili OIB uplatitelja
Opis plaćanja:            Članarina za 2016. godinu

Pod pozivom na broj odobrenja potrebno je upisati matični broj članstva MB ili OIB, kako bi se znalo tko je uplatio članarinu, u protivnom potrebno je drugu kopiju uplatnice poslati na adresu Udruge ili osobno predati predsjedniku Upravnog odbora, tajniku ili rizničaru Udruge. Pravne osobe plaćaju članarinu po predračunu putem virmana.

U prostorijama Hrvatskog inženjerskog saveza povremeno se organiziraju stručni skupovi, tribine, predavanja i okrugli stolovi s aktualnim temama iz strukovnog života. Te prigode stoje na raspolaganju za razmjenu mišljenja i informacija te inicijativa po svim stručnim i strukovnim temama i zbivanjima. Isto tako informacije, pitanja, prijedlozi kao i diskusije mogu se naći ili postaviti na web stranici Udruge: www.uhri.hr. Sve primjedbe i sugestije su dobro došle. Rad udruge svojim članstvom podupiru slijedeće pravne osobe:


ALAS - SEGET d.o.o.
Put Sirobuje bb, Split


KAMEN PSUNJ d.o.o.
Ante Starčevića 57a, Okučani


CEMEX Hrvatska d.d.
F. Tuđmana 45, Kaštel Sućurac


KAMING d.d.
Zagorska 1, Ljubešćica


CESTA d.o.o.
J.J. Strossmayera 4, Pula

MOLARIS d.o.o.
Giletinci 200,  Cernik

GEOFON d.o.o.
Osječka 24/D, Split
   
TRG d.o.o.
Varaždinska 161, Trnovec Bartolovečki


GP KRK d.d.
S. Radića 31, Krk

VELIČKI KAMEN d.o.o.
Industrijska ulica 6, Velika

KAMEN d.d.
Trg slobode 2, Pazin
   
WIENERBERGER ILOVAC d.o.o.
Ul. Donje Pokuplje 2, Karlovac

Komentari:

www.UHRI.hr - UDRUGA HRVATSKIH RUDARSKIH INŽENJERA